Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 2-3 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • delikat
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Ceapa, ardeiul si rosiile se curata, se taie mmarunt si se pun la calit in ulei, pina devin sticloase.

Se adauga ciupercile (conservate sau din cutie) si patrunjelul verde tocat. Se pot pune si 2 catei de usturoi, taiati marunt. Potrivim gustul de delikat si usturoi, adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba ciupercile.

Se poate servi ca atare sau cu mamaliguta ori cus-cus.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise