Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci Pleurotus
  • 1 morcov
  • 2 cepe rosii
  • 2 rosii decojite
  • 1 legatura de marar
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper, nucusoara

Mod de preparare

Ciupercile se taie bucati dupa preferinta, se spala si se lasa la scurs in strecuratoare.

Ceapa si morcovul se pun la calit in putin ulei, cand ceapa a capatat culoarea aurie se adauga ciupercile, se amesteca si se acopera cu un capac ca sa se inabuse.

Daca vi se par tarisoare mai puteti adauga si apa si apoi le lasati sa scada. Cand sunt apoape gata, adaugati rosiile taiate cubulete, mararul, usturoiul si condimentele.

Le mai lasati 5' pentru a se intrepatrunde aromele.

Pot fi servite ca atare sau ca si garnitura.

Pofta mare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise