Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 grame ciuperci proaspete
  • ceapa taiata marunt
  • morcov razalit
  • ardei tocat
  • ulei
  • sare
  • 5 linguri faina
  • 500 grame lapte
  • 2,5 litri apa
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Se caleste in ulei ceapa impreuna cu morcovul si ardeiul. Ciupercile se taie marunt si se adauga ingredientelor deja calite. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana ce ciupercile sunt fierte.

Se face ingrosala din faina amestecata cu lapte dupa care se strecoara prin sita mica. Ingrosala deja data prin sita se adauga peste ciuperci. Se da un clocot (se amesteca continuu dupa ce punem ingrosala) impreuna cu sarea, iar apoi se opreste focul si se adauga patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise