Tocanita de curcan cu galuste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de curcan
  • o ceapa mare
  • pasta de ardei rosii
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • ulei
  • verdeata tocata
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, se caleste pina devine sticloasa, se adauga pasta de ardei, piper, bucatelele de carne , Knorr si patrunjel verde tocat( desi se spune ca patrunjelul se pune la sfirsit, eu il pun de la inceput , pt ca da un gust mai bun )

Se acopera cu apa si se lasa la foc mic sa se fiarba carnea(cu capac deasupra)

Intre timp, se bat bine ouale, se adauga 2 linguri ulei si apoi faina. Se amesteca bine de tot si daca soriti mai multe galuste, mai adaugati putina apa si faina , daca este cazul. Aluatul trebuie sa fie moale. Intr-o cratita in care ati pus apa la fiert cu o lingura de ulei si putina sare, se rup galustele cu lingura( apa trebuie sa clocoteasca)Le rasati sa fiarba 8 minute, se strecoara si apoi se tin sub un jet de apa. Galustele scurse, se pun peste tocanita de carne, dupa ce aceasta este fiarta. Daca doriti, mai puteti adauga patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise