Tocanita de ficatei de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mare sau 2 cepe mici
  • 1 morcov mai mic
  • 1 ardei rosu
  • 500 g ficat de pui
  • 1/2 lingurita piper
  • vegeta
  • sare
  • 250 ml bulion de rosii
  • 1 frunza de dafin
  • ulei

Mod de preparare

Ficateii se spala, ceapa se curata si se taie solzisori si o calim in ulei pana cand aceasta se inmoaie.Peste ceapa adaugam ardeiul taiat fasii si morcovul taiat felii subtiri si le mai calim 5 minute.La sfarsit se adauga ficateii de pui, piperul si ii mai lasam in ulei inca 5 minute.Adaugam apa sa treaca peste ficatei, bulionul, frunza de dafin si lasam sa fiarba 30-40 de minute. Dupa ce s-au fiert ficateii punem vegeta dupa gust!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise