Tocanita de ficatei de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 1-2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2=3 cepe mici verzi
  • o legatura patrunjel verde
  • ulei
  • sare piper.

Mod de preparare

Se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile. Se pun in putin ulei la calit pina devin sticloase.

Se adauga ficateii si 1/2 cana cu apa si se lasa sa fiarba. Daca doriti, se poate adauga 1/2 cana bulion. Cind sunt gata ficateii, se adauga patrunjelul verde si piperul si se mai lasa sa dea un clocot. Se stinge focul si se pune sarea necesara (nu se pune mai repede, pt ca se intaresc ficateii).

Se poate servi cu cus-cus, legume , cartofi sau orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise