Tocanita de naut cu cartofi - de post, la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 naut
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura bulion
  • patrunjel
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

Am pregatit aceasta mancare simpla de post cu ajutorul aparatului de gatit la temperaturi scazute, Crock-Pot. De fapt Crock-Pot a gatit-o singur.

Sotam ceapa tocata fideluta si ardeiul taiat rondele in cateva linguri de ulei.

Adaugam nautul si cartofii taiati cuburi. Eu am folosit naut din conserva pe care doar l-am scurs, daca folositi naut proaspat il veti lasa peste noapte la inmuiat in apa.

Adaugam sare, piper, boia de ardei, cimbru si foile de dafin. Completam cu apa.

Setam aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital la temperatura slow pentru 5 ore.

Adaugam patrunjelul verde tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise