Tocanita De Porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 cotlete carne de porc
  • - o ceapa
  • - o cana suc de rosii
  • - un morcov micut
  • - o lingurita paprika
  • - o lingura faina sau amidon
  • - 2 foi dafin
  • - sare si piper

Mod de preparare

Taiati carnea de porc in cuburi mici, tocati ceapa si morcovul apoi caliti-le in putin ulei.

Cand carnea a inceput sa isi schimbe culoarea si ceapa s-a calit adaugati sucul de rosii, eu am mai adaugat si 3-4 rosii cherry (parca sucul meu de rosii era cam subtire).

Potriviti de sare si piper, acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru 30 de minute. Pentru ca am vazut o reteta zilele trecute si nu mai stiam cum se face dar imi aduceam aminte ca era un sos cu castraveti murati am adaugat si doi castraveciori in sosul meu si va spun ca a iesit demential mai ales ca langa am pus si o mamaliguta aburinda :).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise