Tocanita de pui cu galuste

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un pui
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.Legumele spalate se feliaza si ele si se calesc in ulei. Se adauga carnea, pasta de gogosari, sare si piper si o cana mare cu apa care sa acopere carnea. Se acopera si se lasa sa fiarba carnea.

Intr-e timp de fac galustele.

http://www.gustos.ro/retete-culinare/aluaturi/galuste-din-faina-si-oua.html

Cand carnea este fiarta adaugam patrunjelul verde tocat si servim tocanita alaturi de galuste.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise