Tocanita de pui dietetica

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa; 1 ardei (orice culoare); 3 cartofi potriviti; sare; rozmarin; ulei; 2
  • 3 foi de dafin; 1 legatura marar; 5 rosii potrivite decojite sau bulion; carne de pui (aripioare/ciocanele......)

Mod de preparare

Se spala toate legumele si se toaca marunt, carnea se da intr un clocot separat.

Se adauga ulei, ceapa si apa si se inabuseste. Apoi adaugam carnea mestecand pentru cateva minute.completam cu apa si aproximativ dupa 10 min adaugam cartofii taiati bucati. Adaugam un capac.dupa aproximativ o ora adaugam rosiile, foile de dafin si rozmarinul.mai lasam 20 min si adaugam sare si marar.inchidem focul.atentie, sosul treb sa scada.va doresc pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise