tocanita de rosi cu mamaliguta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mai mari
  • 2 cuti de rosi (eu am gasit rosi la conserva dinacelea mici)
  • un ardei galben
  • sare
  • piper
  • mamaliga:
  • un pahar de malai
  • o ligurita de sare
  • si 4 pahare de apa

Mod de preparare

se taie ceapa solzisori

si ardeiul fideluta si se calesc se aduaga rosiile din conserva si se mai pune o cana de apa peste

se lasa sa fiarba la foc mic pana scade bine

la sfarsit se adauga un ou intreg si se amesteca

se serveste cu mamaliguta calda

eu am facut mamaliguta la microunde mai rapid

se pune apa se ameseca cu sarea si malaiul si se baga la microunde cate patru minute de patru ori

la fiecare patru minute se coate si se amesteca cu telu sau o lingura de lemn

maaliga la microunde se baga la puterea cea mai mare a cuptorului cu microunde

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise