Tocanita de vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe potrivite
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 kg vinete
  • 1/2 kg rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei de masline pt prajit
  • sare, piper, boia dulce, marar, patrunjel

Mod de preparare

Se curata vinetele se taie cubulete, se presara sare pe deasupra si se lasa intr-o strecuratoare.

Se curata ceapa si se taie marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Se adauga morcovi taiati cubulete si vinetele clatite intr-un jet de apa.

Intre timp se decojesc rosiile si se taie tot cubulete si se adauga peste celelalte ingrediente.

Se adauga usturoiul taiat feliute si condimentele. La sfarsit se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise