Tocanita de vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe potrivite
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 kg vinete
  • 1/2 kg rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei de masline pt prajit
  • sare, piper, boia dulce, marar, patrunjel

Mod de preparare

Se curata vinetele se taie cubulete, se presara sare pe deasupra si se lasa intr-o strecuratoare.

Se curata ceapa si se taie marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Se adauga morcovi taiati cubulete si vinetele clatite intr-un jet de apa.

Intre timp se decojesc rosiile si se taie tot cubulete si se adauga peste celelalte ingrediente.

Se adauga usturoiul taiat feliute si condimentele. La sfarsit se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise