Tocanita din carne de vitel

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g carne vitel
  • 4 cepe
  • 6 catei usturoi
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru
  • 300ml vin
  • sare,piper
  • 1 lg boia
  • delikat

Mod de preparare

Intr-o cratita punem ulei la incins,apoi ceapa tocata,si usturoi pisat sa se caleasca.

Dupa vreo 5 min adaugam carnea taiata bucati,condimentele,si vinul si lasam 5 min dupa care adaugam apa si lasam sa fiarba vreo 2-2 ore si jumatate pana scade apa si se formeaza sos.

Completam cu apa daca este nevoie.

Se serveste alaturi de orez,cartofi,paste sau de ce nu alaturi de o salata de sezon.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise