Tocanita din carne de vitel

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g carne vitel
  • 4 cepe
  • 6 catei usturoi
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru
  • 300ml vin
  • sare,piper
  • 1 lg boia
  • delikat

Mod de preparare

Intr-o cratita punem ulei la incins,apoi ceapa tocata,si usturoi pisat sa se caleasca.

Dupa vreo 5 min adaugam carnea taiata bucati,condimentele,si vinul si lasam 5 min dupa care adaugam apa si lasam sa fiarba vreo 2-2 ore si jumatate pana scade apa si se formeaza sos.

Completam cu apa daca este nevoie.

Se serveste alaturi de orez,cartofi,paste sau de ce nu alaturi de o salata de sezon.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise