Tochitura cu piept de pui

Se pune uleiul la incins.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • carnati de casa
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lg bulion
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 oua
  • branza putin sarata
  • patrunjel
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga pieptul de pui. Se lasa 5 minute, pieptul de pui la prajit si se adauga carnatul afumat de casa. Se lasa 10 minute la la prajit. Se curata usturoiul, se taie bucatele si se adauga peste carne, se adauga foaia de dafin, se adauga bulionul si vinul si se lasa la fiert.

Se mai lasa 20 minute, la foc mic si se ia de pe foc!!

Pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise