Tochitura de neuitat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pasare
  • 300 g muschiulet de porc
  • 2 crenvrusti
  • 2 carnaciori oltenesti
  • 300 g ficatei de pasare
  • 1 pahar de vin alb dulce
  • vegeta ,usturoi,cimbru,boia de ardei iute,ketchup
  • 300 g branza de burduf sau telemea
  • 100 g ulei
  • malai ptr.mamaliguta
  • oua
  • ardei iute
  • 250 g smantana

Mod de preparare

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie feliute carnaciorii si se prajesc pe rand:
- carnea de porc 15 min
- carnea de pui 10 min
- ficateii 15 min
- carnaciorii foarte putin
Se face un sos: se amesteca vinul, usturoiul (mujdei), 1 lingura vegeta, cimbru, 1 lingura boia dulce, boia iute, 2 linguri ketchup.

Pe farfurii mari se aseaza tochitura, sos, 1 lingura si jumatate branza de burduf, 1 ou ochi si smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise