Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de porc ( cata te lasa inima)
  • o caciulie de usturoi
  • o ceapa
  • o ceasca vin
  • 150 g carnati de casa afumat
  • sare, piper
  • ulei
  • faina de malai
  • 4 oua
  • branza telemea ( cas de oaie)

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea. Se adauga mujdeiul de usturoi, o cana cu apa si condimentele, se acopera obligatoriu si se lasa sa fiarba. Se adauga si feliile de carnati afumat.

Intre timp se prepara mamaliga.

Cind carnea este aproape gata prajita se adauga vinul si se mai lasa sa se patrunda...

Intr-un vas termorezistent se pune tochitura, mamaliga peste si cu ajutorul unei linguri se fac pe mamaliga locase in care spargem ouale. Radem branza deasupra si dam la cuptorul dinainte incalzit pina se fac ouale.

La servire , se mai poate rade putina branza in farfurie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise