Tochitura olteneasca (Super apetisant)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg fleica de porc
  • -200g costita afumata
  • -2-3 cepe
  • -9-10 ciuperci
  • -1 ardei gras(de preferat rosu)
  • -2-3 rosii
  • -50ml ulei
  • -boia
  • -100 ml vin alb
  • -o foaie dafin
  • -piper
  • -sare
  • -usturoi
  • -busuioc

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete, dupa care se inabuse intr-un wok, impreuna cu uleiul, o cana de apa, sare, piper,foaia de dafin.

Intre timp se taie ceapa si ardeiul julien

Ciupercile se taie feliute

Costita se taie julien

Rosiile se decojesc si se taie cubulete

Cand carnea a fiert pe jumatate, de adauga ceapa, ciupercile si costita.

Dupa 10 min se adauga ardeiul, rosiile, vinul, usturoiul,busuiocul si se mai fierbe 5 min.

Se serveste alaturi de mamaliguta sau piure.

Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise