Tochitura taraneasca

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g carnat afumat
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g galbiori(sau alt fel de ciuperci)
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 300 g malai
  • sare
  • piper
  • ardei iute

Mod de preparare

Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.

Carnea de porc se spala si se taie bucatele si o adaugam peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.

Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.

Se lasa sa fiarba bine , iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise