Ton cu piure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi fierti,
  • o lingurita unt,
  • 2 lingurite malai,
  • o ceapa medie tocata,
  • 1 conserva de bucati ton fara ulei,
  • 1 cana supa de ciuperci concentrata,
  • 1/2 cana lapte,
  • 1/2 cana brinza rasa,
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se paseaza cartofii. Se topeste untul si se amesteca bine cu malai, dupa care se adauga supa (in caz in care nu aveti supa facuta fierbeti o cana de apa si dizolvati un cub maggi) si laptele. Se fierbe amestecul. Se adauga tonul si brinza si se amesteca. Se adauga patrunjel. Se pune amestecul intr-un vas, peste cartofii fierti si pasati, se presara cu brinza si se da la cuptor citeva minute.

Pofta mare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise