Tort aniversar inima

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 blat de tort cu cacao
  • * 1 plic crema pt prajituri cu gust de ciocolata
  • * 2 plicuri praf de crema de frisca
  • * 500 ml lapte
  • * suc de visine pt insiropat
  • * brizbrizuri decor
  • (fara gelatina rosie din poza)

Mod de preparare

Cremele se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Blatul se insiropeaza cu ce vreti voi, io am pus suc de visine.

Tortul se umple cu crema de ciocolata si se imbraca in crema de frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise