Tort aniversar inima

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 blat de tort cu cacao
  • * 1 plic crema pt prajituri cu gust de ciocolata
  • * 2 plicuri praf de crema de frisca
  • * 500 ml lapte
  • * suc de visine pt insiropat
  • * brizbrizuri decor
  • (fara gelatina rosie din poza)

Mod de preparare

Cremele se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Blatul se insiropeaza cu ce vreti voi, io am pus suc de visine.

Tortul se umple cu crema de ciocolata si se imbraca in crema de frisca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise