Tort bezea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 300 g zahar
  • 100 g alune
  • zeama de la o lamaie
  • un praf de sare; crema: 100 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri apa
  • un pachet unt sau margarina

Mod de preparare

Albusul se bate spuma, apoi se pune zaharul, zeama de lamaie si se mai bate inca 5 minute pe bain-marin. Se coc trei foi pe discuri de hartie in tava rotunda. Inainte de a se da foaia in cuptor se presara cu alune. In acest timp se face crema. Se amesteca toate componentele in afara de unt si se fierb pe baie de abur 10 minute. Crema calduta se amesteca bine cu untul frecat spuma.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise