Tort biscuit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cantitati egale de: zahar
  • unt
  • biscuiti
  • 2-3 linguri cacao
  • coaja de portocale
  • rahat
  • nuci

Mod de preparare

Se freaca 200 gr. zahar cu 200 gr. unt spuma. Se dizolva 2-3 lingurite de cacao intr-o cescuta de apa cu rom. Se toarna peste zaharul frecat cu unt si se mai adauga 200 gr. biscuiti sfarimati bucatele, coaja de portocale, fructe din dulceata, mici bucatele de rahat. Daca nu se leaga bine, se adauga putin sirop. Se da forma de tort Se garniseste cu fructe si nuci etc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise