Tort capuccino

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:7 oua,150 gr zahar,120 gr.faina,1 lingura cacao,1 lingura ness
  • Crema:3 galbenusuri,5 plicuri capuccino,200 gr zahar,1 pachet margarina
  • Sirop:400 ml.apa,esenta de rom,200 gr zahar
  • Ornare: frisca

Mod de preparare

Blat:se bat albusurile spuma,se adauga zaharul apoi galbenusurile.Separat se amesteca faina cu cacao si ness-ul,se adauga in compozitie si se amesteca cu o lingura usor de jos in sus.Se pune in tava unsa si tapetata si se da la cuptor la foc mediu.

Crema:se freaca galbenusurile cu zaharul pe aburi pana se ingroasa,se ia de pe foc si se pun pliculetele de capuccino,se freaca margarina si se adauga treptat compozitia cand s-a racit.

Sirop:se amesteca toate ingredientele, se fierbe pana la dizolvarea zaharului,se lasa la racit si se insiropeaza blatul taiat in doua.

Se umple cu crema si se orneaza cu frisca dupa imaginatia fiecaruia

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise