Tort Ciocolata colorat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cu acest tort de ciocolata ne putem rasfata oricand si putem sa indulcim clipele petrecute in familie sau cu prietenii.
  • Ingrediente:
  • Blatul:
  • - 300 gr faina
  • - 300 gr zahar
  • - 5 oua
  • - coloranti alimentari
  • Crema:
  • Ingrediente:
  • - 150 gr. zahar
  • - un paharel cacao
  • - un pachet unt
  • Sirop
  • : compot de ananas
  • - margarina rama

Mod de preparare

Blatul:

Se amesteca bine zaharul cu ouale , apoi treptat se adauga si faina. Dupa ce ati amestecat-o si a devenit compozitia ca o pasta, o impartim in doua parti egale. Adaugam colorantii ,amestecam usor si apoi turnam cate 2 linguri din fiecare culoare pe mijlocul formei

Crema:

Se pune pe foc o cratita cu zahar si cacao , dupa ce se topeste, se ia de pe foc si se adauga untul , se amesteca foarte bine.Apoi macinam alune, fistic sau nuci , le punem peste crema si se da la frigider.

Eu am ornat cu fructe exotice.

Forma se unge cu margarina rama ca sa nu se lipeasca

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise