Tort cu ananas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un blat de tort din comert
  • 2 budinci de vanilie
  • 1 plic frisca
  • 1 l lapte
  • 1 compot de ananas
  • 1 plic gelatina
  • 200 zahar

Mod de preparare

Se prepara budica conform instructiunilor de pe plic, iar la sfarsit se adauga gelatina (inmuiata in prealabil in putina apa rece). Cand se raceste crema se adauga frisca. Blatul se insiropeaza cu zeama de la compot, se aseaza peste o felie de blat crema peste care se pune ananasul din compot, apoi cea de-a doua felie a blatului insiropata si din nou crema si ananas. Se orneaza cu frisca si ananas si daca doriti sa aiba un aspect mai deosebit ornati deasupra cu mult anans pe care turnati gelatina pentru prajituri inmuiata in siropul de la compot.

Tortul este un tort racoritor, se serveste rece si este un deliciu in zilele fierbinti de vara.

Se prepara foarte usor, tinand cont de instructiunile de pe plicurile cu ingrediente, ia timp putin si este ieftin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise