Tort cu biscuiti intregi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Crema:
  • 2 pachete cacao ( dr. oetker)
  • 2 pachete zahar pudra cu aroma de vanilie ( dr. oetker)
  • 4 pachete margarina unirea
  • 1 fiola esenta de rom
  • 2 litri cafea ( indulcita)
  • 3 pachete biscuiti petit beure duble
  • 2.3 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Margarina se topeste la temperatura camerei si se amesteca cu zaharul pudra si cacao. Se adauga dupa gust esenta de rom.

Biscuitii se inmoaie in cafeaua indulcita dupa gust.

Se asaza in tava cate un rand de biscuiti inmuiati in cafea si un strat de crema, peste stratul de crema se pot pune alune, nuci, nuca de cocos pisate bine.

Se lasa la frigider 2 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise