Tort cu biscuiti si budinca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti simplii(460g)
  • 2 budinci ciocolata
  • 1 litru lapte
  • zahar
  • esenta de rom
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se prepara budinca dupa instructiunile de pe pachet, adaugandu-se in plus esenta de rom si zaharul vanilat. Dupa ce s-a racit, se monteaza tortul, se pune cate un strat de biscuiti si cate unul de budinca, iar la sfarsit se imbraca tortul in budinca si se orneaza dupa preferinta cu ciocolata, nuca de cocos etc. Delicios si foarte usor de facut.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise