Tort cu biscuiti si budinca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti simplii(460g)
  • 2 budinci ciocolata
  • 1 litru lapte
  • zahar
  • esenta de rom
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se prepara budinca dupa instructiunile de pe pachet, adaugandu-se in plus esenta de rom si zaharul vanilat. Dupa ce s-a racit, se monteaza tortul, se pune cate un strat de biscuiti si cate unul de budinca, iar la sfarsit se imbraca tortul in budinca si se orneaza dupa preferinta cu ciocolata, nuca de cocos etc. Delicios si foarte usor de facut.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise