Tort cu cacao si iaurt

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g faina
  • 180g zahar
  • 50g cacao
  • 100ml lapte
  • 125g iaurt
  • 3 oua
  • vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • O tava 22-24 diametru

Mod de preparare

Amestecam si omogenizam bine ouale intregi cu zaharul;

Adaugam cacao amestecata cu vanilia;

Separat se amesteca iaurtul cu laptele,iar intr-un alt vas faina cu praful de copt;

Unim compozitia de oua cu cea de lapte,omogenizam si adaugam peste cea de faina ;

Turnam totul intr-o tava unsa si tapetata cu unt si faina ,introducem tava in cuptorul incins 180°C timp de 40\'

Este un tort simpl si pufos in interior ft bun pt micul dejun sau pt o gustare intre mese;

Optional se poate orna cu crema finetti sau nuttela pe deasupra,asta pt persoanele mai pofticioase!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise