tort cu caise

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1-2 pachetele zahar vanilat sau aroma de vanilie
  • 1 cana faina de griu
  • un borcan de 800 gr compot de caise
  • smintina rece petru frisca+zahar fin(macinat)
  • 1 plic praf de glazura

Mod de preparare

Se bat oule cu zaharul spuma, dupa care se adauga faina de griu se optine o compozitie pentru blatul de tort ,se incinge cuptorul si se coace blatul se lasa sa faca o culoare auri placuta,dupa ce se raceste se tae in doua jumatate grosimea se insiropeaza cele doua foi de blat cu sirop din compot,se tae caisile bucati mici si se pune un strat peste toata foaia dupa care se pune strat de frisca peste caise si se acopera cu celalta foae de blat insiropata,se pune un strat de glazura deasupra si se orneaza cu frisca dupa modelul dorit se da la rece sa se intareasca dupa cre se poate sevi...pofta buna...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise