Tort cu capsuni

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 4 linguri apa rece
  • 150 g zahar
  • 125 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de lamaie, un praf de sare
  • 1/2 kg capsuni
  • 2 pachet unt
  • 300 g zahar pudra
  • coaja si zeama de lamaie(aprox.1/2 lamaie)

Mod de preparare

Blat:

Se bat 3 albusuri spuma, se adauga 4 linguri apa rece, 150g zahar, galbenusurile, vanilia, coaja de lamaie, sare si la sfarsit faina.

Crema:

1 pachet de unt se freaca spuma cu 300 g zahar pudra, vanilie, zeama de lamaie si capsunele taiate feliute.

Blatul se taie in doua, se insiropeaza si apoi se pune crema de capsuni. Deasupra se orneaza cu ciocolata rasa si capsuni, sau frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise