Tort cu cocos si iaurt

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • £ oua
  • 200g zahar
  • 180g faina
  • 50g unt
  • 1 paharel de iaurtde cocos(150g)
  • 100g faina de cocos
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Ouale intregi le mixam bine cu zaharul,adaugam faina cernuta cu praful de copt,incorporam iaurtul,faina de coco si untul topit dar rece!

Introducem totul in cuptorul cald 185°C timp de 40 minute!

Se poate servii cu gem dimineata la micul dejun sau cu ciocolata topita sau nutella!

Reteta nu prevedea dar eu am adaugat 35g ciocolata tocata marunt!

Pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise