Tort cu cocos si iaurt

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • £ oua
  • 200g zahar
  • 180g faina
  • 50g unt
  • 1 paharel de iaurtde cocos(150g)
  • 100g faina de cocos
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Ouale intregi le mixam bine cu zaharul,adaugam faina cernuta cu praful de copt,incorporam iaurtul,faina de coco si untul topit dar rece!

Introducem totul in cuptorul cald 185°C timp de 40 minute!

Se poate servii cu gem dimineata la micul dejun sau cu ciocolata topita sau nutella!

Reteta nu prevedea dar eu am adaugat 35g ciocolata tocata marunt!

Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise