Tort cu crema de branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 250 g unt
  • 100 g zahar
  • 500 g piscoturi
  • 100 g caise uscate
  • 100 g stafide
  • 100 g prune uscate
  • 100 g ananas din compot
  • sirop de visine
  • scortisoara,vanilie,sofran

Mod de preparare

Se freaca branza de vaci cu unt si zahar.Se adauga aromele, fructele taiate bucati si se amesteca bine.

Piscoturile se inmoaie in sirop de visine amestecat cu zeama de compot de ananas.Se pun intr+un vas de sticla rotund,alternativ,un strat de piscoturi, un strat de crema de branza pana terminati ingredientele.Se lasa la frigider pana a doua zi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise