Tort cu crema de branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 250 g unt
  • 100 g zahar
  • 500 g piscoturi
  • 100 g caise uscate
  • 100 g stafide
  • 100 g prune uscate
  • 100 g ananas din compot
  • sirop de visine
  • scortisoara,vanilie,sofran

Mod de preparare

Se freaca branza de vaci cu unt si zahar.Se adauga aromele, fructele taiate bucati si se amesteca bine.

Piscoturile se inmoaie in sirop de visine amestecat cu zeama de compot de ananas.Se pun intr+un vas de sticla rotund,alternativ,un strat de piscoturi, un strat de crema de branza pana terminati ingredientele.Se lasa la frigider pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise