Tort cu crema de castane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat: 8 oua, 8 ling.zahar, 8 ling. faina, 1 praf de copt.
  • crema: 1 pachet pireu de castane, 1 cutie mica de finetti, 400 ml frisca hulala, 1 esenta de rom.

Mod de preparare

Se face un blat obisnuit care se coace. Cand s-a racit se insiropeaza cu un sirop facut din apa, zahar si esenta de rom. Pireul de castane se mixeaza, apoi se adauga crema de ciocolata si 5 linguri de frisca batuta bine. Se ung foile de tort cu crema, apoi cu restul de frisca se orneaza tortul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise