Tort cu crema de ciocolata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua,
  • 1/2 kg zahar,
  • 20 linguri de faina,
  • 1 praf de copt,
  • 10 linguri apa,
  • 750 ml lapte,
  • 3 creme la plic,
  • 2 linguri cacao.

Mod de preparare

Din 5 albusuri se bat spuma cu 5 linguri faina ,apoi adaugam 5 linguri apa,10 linguri faina,1/2 praf de copt,2 linguri de cacao si se da la cuptor la foc potrivit. Al doilea blat se face la fel, dar fara cacao. Crema dupa indicatiile de pe plic.

Apoi se asambleaza tortul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise