Tort cu crema de marscapone si fineti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250 gr frisca
  • -500 gr marscapone
  • -250 gr fineti (nutela)
  • -1 blat de tort
  • -100 ml votca
  • -200 gr zahar

Mod de preparare

Se amesteca marscapone cu fineti si se face crema, se taie blatul si se insiropeaza cu votca amestecata cu apa si zahar. Se pune o felie de blat una de crema, si la sfarsit se acopera cu crema sau cu frisca.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise