Tort cu crema de marscapone si fineti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250 gr frisca
  • -500 gr marscapone
  • -250 gr fineti (nutela)
  • -1 blat de tort
  • -100 ml votca
  • -200 gr zahar

Mod de preparare

Se amesteca marscapone cu fineti si se face crema, se taie blatul si se insiropeaza cu votca amestecata cu apa si zahar. Se pune o felie de blat una de crema, si la sfarsit se acopera cu crema sau cu frisca.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise