tort cu crema rocher

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un blat de pandispan taiat in 3
  • crema:
  • 400 g nutella
  • 250 ml frisca lichida +200 ml pt ornat
  • 50 g alune
  • 150-200 g napolitane cu alune
  • 25 ml rom

Mod de preparare

nutela se amesteca cu frisca batuta,rom ,alunele macinate si napolitanele sfaramitate(eventual puneti la robot impreuna cu alunele).

Se insiropeaza blaturile cu un sirop facut din apa,zahar,rom,vanilie.

Se pune crema si se orneaza cu frisca.

bun si rapid:)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise