tort cu crema si fructe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat de tort; 1pachet margarina unirea; 1ou; 3-4 linguri de cacao; 1zahar vanilat; 1cutie compot de ananas; 1cana de zahar;1esenta de rom.

Mod de preparare

Se freaca margarina cu zaharul pana se topeste acesta, se adauga treptat galbenusul, zaharul vanilat,cacaoa,romul si albusul batut spuma. Se taie blatul in trei se insiropeaza cu siropul de ananas se unge blatul cu crema si se aseaza bucatile de ananas,deasupra asezi urmatoarea felie de blat si procedezi la fel. Se poate orna cu frisca sau se poate lasa doar cu crema. E foarte delicios.

Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise