Tort cu fructe de Valentine's Day

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 lg de zahar
  • 10 lg de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de zahar vanilat
  • 700-1000 frisca atat pt decor cat si pt umplut
  • o conserva de ananas
  • 2 conserve de cocktail de fructe
  • o portocala
  • kiwi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, se bate spuma albusurile apoi se aduga zaharul treptat dar intre timp mixam compozitia, apoi galbenusurile amestecand continuu, apoi faina tot cate-o lingura si amestecand.

Se unge si tapeteaza tava in forma de inima, unde apoi se pune compozitia, care se da la cuptor timp de 30-40 de minute la foc mic.

Se lasa blatul sa se raceasca apoi se tai in doua, se insiropeaza cu sucul de la ananas si de la cocktailul de fructe, apoi se pune frisca, fructe si iar frisca, se pune partea cealalta care apoi se insiropeaza si ea, peste care punem frisca apoi ornam tortul.

E tare gustos!

L-am pregatit pt sotul meu.:)

Va doresc Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise