Tort cu iaurt

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 pahar de iaurt
  • 2 cesti de zah pudra
  • 3 cesti de faina
  • 1/2 ceasca ulei
  • 3 oua
  • 1 punguta drojdie uscata
  • sare
  • frisca
  • fructe dupa gust(kiwi
  • nectarine
  • piersici
  • capsuni)

Mod de preparare

Blatul: se freaca ouale cu zahar pudra, se adauga treptat faina, uleiul, iaurtul si restul ingredientelor pana se obtine un aluat omogen. Se unge o forma de tort, se tapeteaza, se pune compozitia si se coace la foc potrivit cam 30-40min. Se scoate blatul, se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se taie in 3 sau 4 parti si se insiropeaza cu un sirop de zahar sau sirop din compot (ananas, piersici, ciresi). Se orneaza cu frisca Hulala si fructe. Se da la rece pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise