Tort cu iaurt si capsuni

Timp pregatire
200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g biscuiti sfaramiciosi
  • 15g gelatina
  • 1 lamaie
  • 1 kg iaurt natural
  • 80g zahar
  • 3 dl frisca
  • 100g unt
  • fructe pentru decor

Mod de preparare

Speli lamaia,razuiesticoaja si storci sucul.Dizolvi gelatina si o amesteci cu 2 linguride iaurt,dupa care pui totul in iaurt.Topesti untul si il amesteci cu biscuitii sfaramati.Intr-o forma de tort(22 cm)pui hartie de copt.Cu mana,asezi biscuitii si untul si presezi astfel incat sa intinzi pe toata suprafata formei si sa faci un fel de blat.Bati frisca si o amesteci apoi cu crema de iaurt si pui peste biscuiti.Dai tava la frigider pentru 3 ore.Dupa cele 3 ore,desprinzimarginile si asezi blatul pe platou.Va iesi perfect alb si rotund incat nu-ti ramane decat sa-l decorezi cu fructe

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise