Tort cu inimioare

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • 10 oua,
  • 10 linguri de zahar,
  • 8 linguri de faina,
  • 2 linguri cacao un praf de copt.
  • Crema:
  • 5 oua,
  • 300 gr.zahar ,
  • 4 linguri de cacao,,o margarina ,o ciocolata cu lapte.decor 200 ml.frisca o ciocolata.

Mod de preparare

Se bat albusele spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, amestecand usor, se adauga faina, cacaua si praful de copt se pune in forma rotunda tapetata si se da la cuptor amestecul. Cand e copt se taie in 3 felii si se insiropeaza cu un sirop facut din apa si zahar. Pentru crema se bat ouale cu zahar pe aburi se pune cacaua si se lasa pana se ingroasa. Cand crema e rece se adauga la o margarina frecata spuma. Ce intinde crema peste blaturi si se rade si o ciocolata peste crema. Se topeste o ciocolata si se pune pe o farfurie unsa cu margarina se lasa sa se raceasca apoi se taie cu forma inimioare.se orneaza tortul cu frisca si cu inimioare .

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise