Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.
Merele se curata si se scobesc, dupa care se umplu cu un amestec din nuci, dulceata si stafide.
Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi se aseaza merele si compozitia peste ele si se introduce la cuptor preincalzit.
Se verifica daca este gata cu o scobitoare dar numai dupa primele 25 min.
Daca scobitoarea este curata atunci tortul este gata.
Niciodata nu m-am uitat la ceas sa vad timpul de coacere.
Se orneaza cu glazura de ciocolata apoi frisca si bucati de fructe.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise