Tort cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 ling faina
  • 10 ling zahar
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 1 plic praf copt
  • mere...in functie de marimea tavii
  • nuci taiate in jumatate sau sferturi
  • dulceata prune
  • 100 g stafide.

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

Merele se curata si se scobesc, dupa care se umplu cu un amestec din nuci, dulceata si stafide.

Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi se aseaza merele si compozitia peste ele si se introduce la cuptor preincalzit.

Se verifica daca este gata cu o scobitoare dar numai dupa primele 25 min.

Daca scobitoarea este curata atunci tortul este gata.

Niciodata nu m-am uitat la ceas sa vad timpul de coacere.

Se orneaza cu glazura de ciocolata apoi frisca si bucati de fructe.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise