Tort cu mere

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat;
  • 6-8 mere mari
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 1 praf copt
  • 2-3 cuburi ciocolata menaj
  • dulceata de visine de preferina
  • miez de nuca.

Mod de preparare

Merele se curata si se scoate cotorul,se umple cu dulceata si miez de nuca.

Separat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,galbenusurile apoi faina si praful de copt.

Merele se aseaza in tava,iar peste ele se aseaza compozitia si se introduce la cuptor

Cand este gata se scoate si se lasa la racit.

Ciocolata se topeste pe abur pana se obtine o glajura care se toarna peste blat.

Se presara nuca de cocos.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise