Tort cu miere de albine

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr faina
  • 150 unt
  • 3 oua
  • 6 linguri miere de albine
  • 300 gr iaurt
  • 1 plic de drojdie praf
  • jumatate de lingurita de bicardonat
  • 1 lingurita scortisoara praf

Mod de preparare

Untul se freaca la temperatura camerei si faina se amesteca cu bicarbonatul. Peste unt se toarna mierea si se incorporeaza pana devine o pasta omogena. Dupa care se adauga ouale, unul cate unul, apoi faina,iaurtul si scortisoara.

Se amesteca incet pana este tot omogen si se toarna intr-o forma de tort, unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor 1 ora la 180 grade. Se serveste cu miere deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise