tort cu mousse de zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un blat de cacao(cumparat)
  • 300 g zmeura
  • 4 lg zahar
  • 400 g frisca lichida
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 g gelatina
  • glazura de ciocolata(dr.Oetker)

Mod de preparare

Zmeura se paseaza cu blenderul vertical,se amesteca cu zahar si se incalzeste pe foc.Se adauga gelatina inmuiata in prealabil 10 minute si se amesteca pana cand aceasta se topeste.

Cand e rece se amesteca cu frisca batuta cu zaharul vanilat.

Umplem blaturile insiropate putin(eu am facut un sirop din apa,capuccino si esenta de rom).

Lasam la rece pana cand crema se intareste si decoram cu glazura de ciocolata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise