Tort cu multa multa dragoste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g. pupici (faina)
  • 10 oua
  • 500 g. zahar
  • esente de vanilie si rom
  • putina sare.

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus in 2 vase apoi se bat albusurile pana devin omogene. Se adauga zaharul peste albusul spuma si se bate pana se face ca o pasta. Apoi se bate galbenusul cu esente si putina sare si se adauga peste albus. Dupa ce le amestecati adaugati faina putin cate putin. Le puneti intr-o tava unsa cu ulei dupa care se imbraca tava in coala in interior si se da la foc mic 45 minute. Dupa ce se raceste blatul se taie in 2 se face siropul, si apoi se pune peste blat. Peste blat se pune crema si frisca si se da la rece. Pofta buna....

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise