Tort cu multa multa dragoste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g. pupici (faina)
  • 10 oua
  • 500 g. zahar
  • esente de vanilie si rom
  • putina sare.

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus in 2 vase apoi se bat albusurile pana devin omogene. Se adauga zaharul peste albusul spuma si se bate pana se face ca o pasta. Apoi se bate galbenusul cu esente si putina sare si se adauga peste albus. Dupa ce le amestecati adaugati faina putin cate putin. Le puneti intr-o tava unsa cu ulei dupa care se imbraca tava in coala in interior si se da la foc mic 45 minute. Dupa ce se raceste blatul se taie in 2 se face siropul, si apoi se pune peste blat. Peste blat se pune crema si frisca si se da la rece. Pofta buna....

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise