Tort cu nuca si mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri rascoapte
  • 3 galbenusuri crude
  • 2 pastile de zaharina
  • 100 gr. unt
  • 60 gr. nuci
  • 2 galbenusuri
  • 2 mere mari
  • o pastila de zaharina pentru albus

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si untul frecat spuma. Se adauga nucile si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se coace 3/4 ora, se lasa la racit. Apoi se pun deasupra albusurile batute spuma, la

care s-a adaugat zaharina pisata si merele rase marunt.

Este recomandat persoanelor care sufera de diabet

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise