Tort cu nuca si ness

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 5 oua, 150g zahar, 150g nuci, 10 lingurite ness.
  • Crema: 2 oua, ciocolata sau cacao, 100g zahar, ness, 100g unt.

Mod de preparare

Blat: 5 oua se bat spuma cu 150g zahar. Se adauga 150g nuci macinate si 10 lingurite ness.

Crema: 2 oua, ciocolata rasa sau cacao, 100 g zahar, putin ness. Toate se amesteca si se fierb pe baie de abur. Dupa ce s-au racit, se amesteca 100 g unt frecat. Blatul se insiropeaza si se imbraca cu crema. Se poate orna cu frisca sau fructe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise