Tort cu visine din visinata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat tort
  • 200 g visine din visinata
  • 1 ceasca de visinata
  • 100 g zahar
  • 1 cana apa
  • 1 cutie creme de ciocolata finetti
  • 200 g nuca pisata

Mod de preparare

Se fierbe pe foc apa cu zahar pana da in clocot la care se adauga visinata. Se taie blatul de tort in 3 parti egale si se aseaza pe trei platouri intinse. Se insiropeaza fiecare parte a blatului cu siropul preparat din apa cu zahar si visinata in mod egal. Se intinde pe fiecare blat crema de ciocolata peste care se presara nuca pisata si se pun visine. Se aseza partile blatului una peste alta si se orneaza deasupra cu nuca pisata si visine. Se baga la frigider si se serveste dupa 1 ora.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise