Tort cu visine si crema de brinza

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Blat: 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 250 g faina
  • 3 linguri finetti
  • 250 g visine; crema: 300 g branza de vaci
  • 3 linguri zahar
  • 300 ml frisca
  • un pachet praf intaritor pentru frisca
  • 250 ml suc de visine
  • un plic glazura rosie
  • 400 g visine

Mod de preparare

Se bate untul cu zaharul. Se pun ouale pe rind amestecind bine dupa fiecare. Se amesteca praful de copt cu faina si se inglobeaza in amestec. Se imparte acest amestec in 2 parti. In una se pune crema de finetti. Se pregateste o tava de tort. Se toarna aluatul maro si se pun deasupra visinele fara simburi. Se pune restul de aluat si se coace compozitia 50 minute la foc potrivit. Se lasa sa se racesca total. Se amesteca brinza de vaci si frisca batuta cu praful intaritor. Se fierbe sucul de visine cu glazura rosie si se pun in ea 400 g visine. Se lasa sa se racesca. Peste blat se pune crema de brinza si se toarna glazura.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise